Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΕΧΩΔΕ για Πλευρικά Διόδια !!!!

Επιβεβαιώνεται με έγγραφο που απεστάλλει στον Δήμο στις 30/11/2010 οι ανησυχίες όλων των κατοίκων της ΒΑ Αττικής για την επιβολή διοδίων σε 4 κόμβους δηλαδή Αγ. Στεφάνου, Βαρυμπόμπης, Καλυφτάκη & Λυκόβρυσης. Αυτό για την περιοχή μας θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ
 και πρέπει όλοι οι κάτοικοι να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε οργάνωση που σκοπό έχει την αποτροπή της επιβολής των διοδίων. Εκτός του καθημερινού χαρατσιού που θα πληρώνουμε για την μικροχρήση της Ε.Ο για παράδειγμα διόδια μέχρι την Μεταμόρφωση, το πλέον καταστρεπτικό για την περιοχή μας θα είναι ότι ο παράδρομος που θα εξελιχθεί σε 2η εθνική οδό, αφού οι κάτοικοι της Εκάλης, Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας, Αγ. Στεφάνου κτλ -ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΧΗΜΑΤΑ- για την αποφυγή πληρωμής διοδίων θα χρησιμοποιούν την περιοχή μας και τον υπάρχοντα παράδρομο για να πάνε προς Αθήνα. Καταλαβαίνετε λοιπόν την δυσκολία/ατυχήματα, τα καυσαέρια, την κίνηση και συνεπώς την υποβάθμιση ολόκληρης της περιοχής μας. Προτρέπουμε όλους τους κατοίκους - η Σύμβαση έχει υπογραφεί το 2006-7 από Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ- να αποτανθούν με οιοδήποτε μέσο -επιστολή, τηλέφωνο, e-mail, -στον Δήμαρχο, στους αρχηγούς των παρατάξεων και σε όλα τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου, και να τους προτείνουν να ΗΓΗΘΟΥΝ οιασδήποτε προσπάθειας που θα αποτρέπει την απόφαση αυτή.  Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον Σύλλογο, βουλευτές και Υπουργούς.
Τα διόδια και συνεπώς η κίνηση στον παράδρομο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΔΑΜΩΝ".  ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ από τους καναπέδες και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ. "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ" όποιον γνωρίζετε με ότι μέσον διαθέτετε. ΜΗΝ αφήνετε την ασύδοτη ΕΞΟΥΣΙΑ να παίζει με τα σπίτια και το μέλον μας.  Τα ΧΡΗΜΑΤΑ υπάρχουν, και ας τα βρούν από αλλού!!! ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ να τα προωθήσουμε σε διάφορα πολιτικά πρόσωπα. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!!

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί γείτονες,
    Έψαξα και βρήκα τους βουλευτές που είναι στην επιτροπή και υπεύθυνοι για τα ΔΙΟΔΙΑ.

    Αμοιρίδης Γιάννης (ΠΑΣΟΚ) amoiridis@hotmail.com
    Κανέλλη Λιάνα (ΚΚΕ) marampel@Yahoo.gr
    Ροντούλης Αστέριος (ΛΑ.Ο.Σ) rontulis@otenet.gr
    Δρίτσας Θεόδωρος (ΣΥΡΙΖΑ) dritsas@parliament.gr

    Επίσης το θέμα κουβεντιάστηκε στο κανάλι ΒΟΥΛΗ σήμερα 27/12/2010 στις 21.30.
    nomos@parliament.gr

    Στείλτε τους τα σχόλιά σας και κοινοποιήστε τα στο argous.adames@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή