Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Παρωδία" η συγκέντρωση του συλλόγου

Από αναγνώστη του Blog, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο,

Σε "παρωδία" εξελίχθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση του συλόγου "Κηφισός" πού έγινε την περασμένη Πέμπτη 16/12 στο 3ο Λύκειο
 με κύριο θέμα την γέφυρα της Ιλισίων. Θα σταματήσω σ αυτό το σημείο τα σχόλια, γιατί αν συνεχίσω την κριτική θα κάνω κακό στον σύλογο πράγμα που δεν επιθυμώ. Παρ' όλα αυτά θα επισημάνω 2-3 πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν και θα αναμένουμε ανάλογες πρωτοβουλίες από τον σύλογο που δεν νομίζουμε ότι μπορεί να προχωρήσει ως έχει.

1. Ανταποκρίνεται ο Σύλογος(τα πρόσωπα), στις τωρινές και μελοντικές ανάγκες της περιοχής?

2. Από τις 3-4 χιλιάδες κατοίκους, εμφανίσθηκαν περί τα 100 άτομα!!!  3ης και βάλε ηλικίας και ίσως οι πλέον παλαιοί κάτοικοι. Αν λάβουμε υπ όψιν ότι η περιοχή των Αδαμών έχει κτισθεί πρόσφατα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ? Δεν ενδιαφέρονται, και πως μπορούν να ενεργοποιηθούν? Θέλει η όχι ο σύλογος τους νέους κάτοικους?

3. Ποιά είναι η θέση των νέων κατοίκων και πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα στις "Αδάμες"?

Σχετικά με την συγκέντρωση θα αφαιρέσω τις κακιές στιγμές και θα σας αναφέρω αυτά που συμφωνήθηκαν. Αν συμφωνήθηκαν,  γιατί λόγω της "παρωδίας" δεν είναι ξεκάθαρο τι συζητήθηκε και τι συμφωνήθηκε.

Για το θέμα της γέφυρας Ιλισίων συνεφωνήθησαν τα παρακάτω
Α. Ορίσθηκε επιτροπή που να ξεκινήσει την διερεύνηση και παρακολούθησης του θέματος.
Β. Να βγεί ΨΗΦΙΣΜΑ που να προτρέπει τον Δήμαρχο να συστρατευθεί με τους αγώνες των κατοίκων για την δημιουργία της γέφυρας Ιλισίων και την αποτροπεί έργων στην διάβαση της Ερμιόνης.

Θα σας ενημερώσουμε για νεώτερες εξελίξεις.
Ένας κάτοικος

2 σχόλια:

  1. Από πού τελικά θα μάθουμε τι έγινε στην συγκέντρωση του συλόγου, και τι αποφασίστηκε? Στον ιστότοπο του συλλόγου δεν γράφουν ΤΙΠΟΤΑ ούτε για την συγκέντρωση ούτε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Και μετά λένε ότι ο σύλλογος είναι ανοικτός σε όλους. Εγώ θα έλεγα ο παππούς-Κυριαζόπουλος- να του κάνουνε ένα μεγάλο δείπνο να τον χρίσουν ΕΠΙΤΗΜΟ -σαν τον Μητσοτάκη, και μετά να πάει σπίτι του. Ο άνθρωπος είναι καλός αλλά ΟΧΙ για τις μέρες μας.
    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί κάτοικοι,
    Είμαι από τους παλιότερους κάτοικους της περιοχής μας και θα γράψω δυό λόγια με την βοήθεια του εγγονού μου αφού εγώ δεν τα καταφέρνω με τα κομπιουτερίστικα. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ να βγεί τίποτα σοβαρό με την συγκέντρωση του συλλόγου? Ασφαλώς και ΟΧΙ. Ψάξτε τι έκανε ο σύλλογος με τα μεγαλοσυμφέροντα του παραδρόμου. Μιά ζωή αυτό γίνεται. Υπάρχει μεγάλη ΒΡΩΜΙΑ. Ψάξτε λίγο το θέμα Πρόεδρος-Αντιπρόεδρος. Αν δεν βρείτε τίποτα, εγώ θα σας ενημερώσω την επόμενη φορά. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΘΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τον τόπο, ΜΗΝ ανακατεύεσθε με τον σύλλογο. Κάντε το μόνοι σας.
    Που είναι οι κάτοικοι που ξεκίνησαν με το πρόβλημα στην κίνηση της ΄΄Αργους? Αυτοί κάτι μπορούν να καταφέρουν.
    Ένας παλιός κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή