Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΡΧΙΑ στον παράδρομο !!!

Από αναγνώστη μας, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω:

Ο "παράδρομος της Ε.Ο" και τα "Ζωνιανά" είναι εκτός ΝΟΜΟΥ?

Ο Κ.Ο.Κ προβλέπει -αρθ 34 παρ.3δ- την ΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ στον παράδρομο
 και για την εφαρμογή του δεν χρειάζεται καμμία άλλη προειδοποίηση.
Δές τε την σημερινή κατάσταση. Η κίνηση αυτή αφορά την περιοχή μας η είναι επισκέπτες και οχήματα που αφορούν άλλους Δήμους και περιοχές?

























Επίσης τα καταστήματα του παραδρόμου βάσει του ΦΕΚ 142/93Δ είναι υποχρεωμένα να παρέχουν χώρο στάθμευσης στους επισκέπτες τους και μάλιστα εκτός δρόμου. Βλέπετε να εφαρμόζεται αυτό παραπάνω?

Τι περιμένει η Τροχαία για να κάνει την δουλειά της? Πρέπει να γίνουμε ρουφιάνοι και να καταγγείλουμε κάτι που το γνωρίζουν ούτως η άλλως.

Τελευταία μετά το κλείσιμο της εισόδου/εξόδου στον Λαινόπουλο, ο παράδρομος έχει γίνει αντικατάστατο της Εθνικής για όσους θέλουν να βγούν στην Δεκελείας. Μάλιστα η ταχύτητα των οχημάτων είναι πάνω από 80χιλ/ωρα. Μεταξύ 2.30 & 3.30μμ ο παράδρομος γίνεται ανασφαλής για τους κατοίκους.
Γράφτε το ΣΧΟΛΙΟ σας, τι θέλετε να κάνουμε.

Ο γείτονάς σας


















1 σχόλιο:

  1. Η πλάκα είναι ότι αστυνομικοί με μηχανές - αυτοί οι καινούργιοι νεαροί- περνάνε κάθε 1-2ώρες από αυτό το σημείο και δεν δίνουν σημασία. Σε ερώτησή μου απάντησαν ότι αυτό είναι δουλειά της Τροχαίας και να πάρω το 100. Μετά λέμε ότι η χώρα έχει χρεοκωπήσει!!!
    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή