Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Αναβάθμιση της "ΑΡΓΟΥΣ" σε " Εθνική αρτηρία" !!!!!!

Καλά καταλάβατε,
Για 1 περίπου μήνα λόγω των έργων της ΕΥΔΑΠ και το κλείσιμο της διάβασης της Τροιζηνίας, η Λεωφ. Άργους αναβαθμίζεται?? και συμπεριλαμβάνεται?? στο Εθνικό δίκτυο γενικότερα αφού τώρα δέχεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φόρτο των Αδαμών. Όλοι οι κάτοικοι της ¨Αργους ξεσηκώθηκαν και άρχισαν τα τηλεφωνήματα αφού νομίζανε ότι έγινε κατάληψη της περιοχής με ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ κάθε είδους.

Τι λέτε κ. Παντελιδάκη, πρωτεργάτη - όπως λέτε - της ακύρωσης της απόφασης των "Αργείων" ?

Θα μας πείτε ότι είναι προσωρινή η κατάσταση. Χαίρουμε πολύ. Αυτό μας έλειπε !!!
Για να δείτε πόσο δίκαια μοίρασε ο σύλλογος "Κηφισός" που εκπροσωπείτε την κίνηση των οχημάτων, σας προτείνω να πάρετε χαρτί και μολύβι και να σημειώσετε τα οχήματα που δέχονται οι οδοί Άργους, Τριπόλεως, Γυθείου & Δημητσάνας σαν είσοδοι στην περιοχή. Εκεί θα φανεί ποιός είχε την πίττα και το μαχαίρι. Όταν τον καλοκαίρι έκλεισε η Ερμιόνης, τα οχήματα από την διάβαση της Τροιζηνίας έπαιρναν κυρίως τον παράδρομο και δεν επηρέασαν στο ελάχιστο το εσωτερικό δίκτυο. Τώρα ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ από την Λεωφ. Άργους. Σας προσκαλούμε και για καφέ αν θέλετε να το απολαύσετε!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ και το κερασάκι -Λεωφ. γραμμή 523- στην Άργους.

Θα επανέλθω με video που δείχνει τα παραπάνω.

Ανάρτηση από " politi.Adames@gmail.com "

3 σχόλια:

  1. το να το παιζεις 'κάποιος' και περιορίζεσαι στον κύκλο σου έχει επιπτώσεις σε σένα και στην οικογενειά σου . Το να το παίζεις κάποιος μέσα από τα κοινά επιπτώσεις έχει σε όλους. Για να εκφράσεις λοιπόν απόψεις για τα κοινά πρέπει να έχεις προηγούμενο ιστορικό,αποδοχή, και φυσικά ρόλο παίζουν πάντα οι καταβολές (ΠΟΥ ΜΕΓΆΛΩΣΕΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΠΕΡΙΒΆΛΛΩΝ) ...τα αποθυμένα καταβολών και μεγαλοπιασιμάτων μας φέρνουν εδώ που έχουμε φτάσει...και η παραίτηση δείχνει αξιοπρέπεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς σχόλιο ανώνυμου,
    Αγαπητέ γείτονα, συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου αλλά μήπως πρέπει να γίνεις πιό σαφής σε ποιόν απευθύνεσαι?

    Για το κυκλοφοριακό.

    Πράγματι αυτές τις ημέρες η κίνηση στην Άργους έχει αυξηθεί πάρα πολύ και παρηγορήθηκα που αυτό είναι προσωρινό λόγω της Τροιζηνίας.

    Έχει κυκλοφορήσει - γράφετε στο ιστολόγιο του Κηφισού- ότι λόγω σημαντικών δυσχερειών θα ξαναγίνει η μελέτη του κυκλοφοριακού. Πιστεύω αυτή την φορά να γίνει πιό σωστή δουλειά και κυρίως χωρίς παρεμβάσεις τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γείτονες, Είναι γεγονός ότι η Αργους είναι η ευκολότερη είσοδος προς την περιοχή μας. Αυτό θα χειροτερέψει διότι
    1. Μεγαλώνει ο αριθμός των κατοικιών της περιοχής. 2. Αυξάνει ο αριθμός των εμπορικών καταστημάτων στον παράδρομο. Το πρωί όταν υπάρχουν σταθευμένα οχήματα δεν μπορείς να περάσεις. 3. Αυξάνουν τα οχήματα ανά κατοικία.
    Συνεπώς πολύ σύντομα αν δεν ληφθούν κ'άποια μέτρα να μην μπορούμε να περάσουμε. Η κίνηση πρέπει νβα διοχετευθεί στον παράδρομο και στην ποταμού δηλαδή εκτός οικισμού. δεν καταλαβαίνω γιατί ένα όχημα για να πάει από την Ερμιόνης στο Φαρμακείο θα πρέπει να διασχίζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον οικισμό. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Βέβαια βρήκανε και τα κάνανε αφού δεν ενδιαφέρεται κανένας. ¨εχουμε δικαστικούς, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους αλλά καμμία κοινωνική ευαισθησία. Μόνο λόγια. Άλλωστε φαίνεται και από τα σχόλια. Ελπίζω να μην σταματήσει ο αγώνας των κατοίκων αν δεν υπάρξει ΔΙΚΑΙΑ λύση για την Άργους.
    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή