Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΜΒΟΣ !!! η διάβαση Ερμιόνης ?




Αν αυτό είναι αλήθεια θα πρέπει να γίνει το ΣΩΣΕ!!! η να μετακομίσουμε. Διάλεξτε και πάρτε.
Σήμερα κατά τις 11.00π.μ είδαμε δραστηριότητα συνεργείων στην διάβαση της Ερμιόνης μπροστά από το φυτώρειο. Το ένα αφορούσε τις πινακίδες για το κλείσιμο της διάβασης Τροιζηνίας λόγω του έργου της αποχέτευσης. Το δεύτερο που πρέπει ΟΛΟΙ να ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, έπαιρνε μετρήσεις -τοπογράφος- βλέποντας την γέφυρα. Ψυθηρίστηκε ότι γίνονται μετρήσεις γιατί πιθανόν να γίνει ΚΟΜΒΟΣ για τα οχήματα προς Αθήνα -αυτό σημαίνει αντίο!!! στην γέφυρα της Ιλισίων. ΔΕΝ είμαστε σίγουροι αν πράγματι πρόκειται να γίνει κόμβος η όχι, αλλά μόνο και μόνο η ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα πρωτού βρεθούμε σε τετελεσμένα γεγονότα. Ήδη γράφτηκε επίσημη επιστολή -όχι από εμάς- προς τον κ. Δήμαρχο  ζητώντας διευκρηνήσεις για τα έργα της περιοχής. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νέα. Εσείς ρίχνετε μια ματιά στο Blog για ενημέρωση.
Ένας κάτοικος

6 σχόλια:

  1. Χα! Χα! Χα!

    Για να δούμε τώρα τι θα κάνει η κα. Λιαπάκη, και ο κ. Παντελιδάκης που θα καίγεται ο κώλ..
    τους αφού τα σπίτια τους θα γίνουν ριμαγδιό.

    Εγώ προτείνω να μην συμμετέχουμε καθόλου στις κινήσεις τους αφού και αυτοί δεν συμμερίστηκαν καθόλου το δικό μας πρόβλημα.

    Να πάνε να γαμηθ.....

    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά,

    Ας μας εξηγήσει κάποιος τι πρόκειται να γίνει.
    Τι σημαίνει θα γίνει κόμβος?
    Ποιούς θα εξυπηρετει?
    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σύλλογος με προτεργάτες τον Πρόεδρο (Κυριαζόπουλο)και τον αντιπρόεδρο (Παντελιδάκη), καθώς και η δημοτική σύμβουλος κα. Λιαπάκη διαφήμιζαν ότι είναι αυτοί που ακύρωσαν την απόφαση 186/2010 του Δ.Σ υπέρ της Άργους. Για να δούμε το θέμα αυτό από την δική μας μεριά. Μήπως εμάς δηλαδή την Άργους την συμφέρει αυτ'η η λύση. Αν γίνει κόμβος σίγουρα η γέφυρα θα προεκταθεί παρακάτω δηλαδή ίσως και μετά την Λακωνίας. Έτσι τα οχήματα αν θα κάνουν δεξιά θα το κάνουν από την Λακωνίας η την Γυθείου και έτσι εμείς θα σωθούμε.
    Ας μην απορίψουμε άμεσα το έργο αυτό. Μπορεί και να μας συμφέρει. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το συμφέρον μας όπως και αυτοί πρίν από καιρό κοίταγαν το δικό τους με το να καταστρέφουν τις πινακίδες κτλ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?
    Ένας κάτοικος της Άργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά,

    Ας μας εξηγήσει κάποιος τι πρόκειται να γίνει.
    Τι σημαίνει θα γίνει κόμβος?
    Ποιούς θα εξυπηρετει?

    Ένας κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον γείτονα.

    Να πάνε να πνιγούνε οι μακάκες.

    Εμάς μας κορόδευαν.

    Κάτοικος Άργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ λέει:
    Ο Χιωτάκης και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί, θέλουν την Ιλισίων ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσει η είσοδος της ΕΘΝΙΚΗΣ και να μην γίνει η προγραμματισμένη γέφυρα της Ιλισίων προς Αθήνα.

    Και τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα της Αθήνας? Μα αυτά ήδη εξυπηρετούνται από την Ερμιόνης. ΑΠΛΑ τώρα θα τους φτιάξουμε και ένα ωραίο κόμβο να τον έχουν να τον καμαρώνουν. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ? Μα για να γίνει η περιοχή της Ιλισίων ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ πολυτελών καταστημάτων κτλ κτλ. Καλά το μυαλό σας δεν λειτουργεί.
    Και οι Αδάμες?
    Ε! αυτοί είναι 3ης και βάλε κατηγορίας. Συνεπώς δεν βλάπτει να φάνε λίγη παραπάνω κίνηση -μιλάμε για χιλιάδες αυτοκίνητα την ημέρα.

    Αυτά και θα σας πω και άλλα, ΕΠΙΣΗΜΑ η ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή