Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΩΦΟΡΟΣ "ΑΡΓΟΥΣ"


Ο  τέως υποψ. δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Παντελιδάκης, θα πρέπει να είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
-αυτό καταγράφεται στο Blog του- για την ακύρωση της απόφασης 186/2010 υπέρ των κατοίκων της Άργους.  Του αφιερώνουμε την φωτογραφία και το μύνημα που έστειλε κάτοικος της περιοχής για να μην διερωτάται γιατί οι κάτοικοι δεν υποστηρίζουν τοπικούς δημ. συμβούλους.
Σαν κρητικός που είναι ας θυμηθεί το λαικό ρητό "ο γυαλός είναι στραβός και όχι ότι αυτός στραβά αρμενίζει".

Σήμερα το πρωι από τις 06:30 έως 07:15 παρουσιάστηκε αδυναμία διέλευσης του Λεωφορείου από την Άργους λίγα μέτρα μετά την διασταύρωση Άργους και Μεσσηνίας λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Ο οδηγός του λεωφορείου  απορούσε γιατί το λεωφορείο πρέπει να περνάει μέσα απο τους δρόμους αυτούς. Ηρθε και η αστυνομία και ξύπνησε την οδηγό του αυτοκινήτου για να το μετακινήσει.

2 σχόλια:

  1. Η ανωνυμία σας σε συνδυασμό με τις υποτιμητικές φράσεις σας σε άλλη περίπτωση δεν θα με απασχολούσαν. Το κάνω όμως μήπως μπορέσω και σας πείσω ότι δεν φταίνε οι γείτονες για όλα τα αυτοκίνητα που μαζευτήκαν στην συνοικία αλλά η αδιαφορία ετών.
    Κατανοώ την θέλησή σας να έχετε άνεση στην διαβίωσή σας αλλά κατανοήστε και όσους δεν ήθελαν την κυκλοφοριακή ρύθμιση που επέβαλε ο Δήμος παράνομα.
    Αισθάνομαι ότι το blog αποδέχεται την παρανομία ως θέση και κατακρίνει τους νομίμους.Ελπίζω να μην είναι έτσι αλλά έτσι βγαίνει.

    1ον) Λέτε ότι ο Οδηγός λεωφορείου απόρησε για το δρόμο. Μήπως όμως απόρησε για τον οδηγό, κάτοικο της οδού Αργους προφανώς, που δεν νοιαζόταν για τους χρήστες του δρόμου και που θεωρούσε τον δρόμο ιδιωτικό; Κατά την άποψη μου, η συμπεριφορά αυτή του οδηγού είναι παράνομη, κατακριτέα και τιμωρητέα. Υπάρχει και η άποψη το παρκάρισμα να έγινε σκοπίμως και εσείς να βρισκόσασταν τυχαία εκεί με φωτογραφική μηχανή.
    2) Ονομάζετε ειρωνικά την οδό Άργους Λεωφόρο. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν δρόμοι πλατύτεροι από το δρόμο της Άργους (συνεχόμενα); Απ’ όσο γνωρίζω οι δρόμοι της συνοικίας δυστυχώς είναι όλοι ίδιοι και το λεωφορείο από κάπου πρέπει να περάσει.
    Από τον δικό μου δρόμο (Ερμιόνης), που είναι ίδιου πλάτους με την οδό Αργους, περνάνε όλα τα λεωφορεία ενώ δεν είναι λεωφόρος. Δεν έχω διαμαρτυρηθεί ακόμα αλλά κατά την άποψη σας πρέπει να σας μιμηθώ;
    3) Θέλετε να εφαρμόζονται παράνομες αποφάσεις Δήμου, φτάνει να εξυπηρετούν ατομικά; Ο Δήμος πρέπει κάποτε να σταματήσει τις παρανομίες.

    Συνέχεια λόγω μεγέθους στο επόμενο σχόλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια από προηγούμενο σχόλιο.....

    Ως προς το πραγματικό αποτέλεσμα, η ακύρωση της ούτως ή άλλως παράνομης απόφασης 186 / 2010 επέφερε αφενός να σταματήσει η διαμάχη στην συνοικία και αφετέρου να τεθεί θέμα συνολικής εκτίμησης της συγκοινωνιακής κατάστασης της συνοικίας με τις προϋποθέσεις που ο συγκοινωνιολόγος είχε θέσει το 2007 (άνοιγμα Ιλισίων και παραδρόμων, διοχέτευση κυκλοφορίας μεγάλων καταστημάτων εκτός συνοικίας.

    Η άποψή μου τελικά είναι ότι κάθε παράνομη απόφαση του Δήμου ή του όποιου πολίτη θα πρέπει να στηλιτεύεται και, αν αυτό σας ενοχλεί, τότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που δεν αρμενίζω σύμφωνα με την γραμμή σας.

    Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την νομιμότητα και την λογική και σας καλώ να κάνετε το ίδιο διότι πιστεύω στην νομιμότητα και στην γόνιμη και υγιή ανταλλαγή απόψεων.

    Τις προσεχείς ημέρες, ως σύλλογος Κηφισός, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων επί του κυκλοφοριακού σε ημέρα που εντός των επόμενων ημερών θα καθοριστεί.
    Ελπίζοντας ότι το σχόλιο αυτό θα το αναρτήσετε στην ίδια θέση που με σχολιάζετε, σας δίνω την καλημέρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή