Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Συκοφαντίες στο Blog του gipan2

Από αναγνώστη κάτοικο της περιοχής μας, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω θέμα:
(Κάνοντας κλίκ στο κόκκινο σχήμα, οδηγείσθε στο site για λεπτομέρειες)

Στο Blog http://nea-kifisia-adames.pblogs.gr/ με διαχειριστή κάποιον με το όνομα <Γιώργος Πανίδης, gipan2>, πιθανόν ψευδώνυμο, γράφονται ανακριβή/ψεύτικα) στοιχεία που διαβάλουν  την έντιμη και νόμιμη διαμαρτυρία των κατοίκων της Άργους για τις μονοδρομήσεις και το κυκλοφοριακό.

Για να γράφει κάποιος ψευδή/ανακριβή στοιχεία σημαίνει ότι υπάρχει
απώτερος σκοπός, η ότι κάποιοι του δίδουν ανακριβή στοιχεία προκειμένου να πετύχουν τον δικό τους σκοπό.

Στο Blog του ο gipan2 γράφει ότι:
  1. Οι κάτοικοι της Άργους δώσανε ψεύτικα στοιχεία στην επιτροπή και στο Δ.Σ, αφού τα οχήματα δεν είναι όσα αναφέρουμε, και ότι οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι δεν είναι 150 και δεν υπάρχει γενική συνέλευση.
  2. Οι κάτοικοι της Άργους έπεσαν στην φάκα του Δημ. Συμβουλίου της πλειοψηφίας αφού οι θέσεις των κ.κ Κυριαζόπουλου και Παντελιδάκη δεν εισακούσθησαν.
  3. Στην Άργους μένουν «ισχυρά πρόσωπα» συνεπώς μήπως υπάρχει πολιτική διασύνδεση?
  4. Η  Δημοτική αρχή υπό τον κ. Χιωτάκη δεν κάνει καλά την δουλειά της και η απόφαση 186/2010 ήταν ένα μεγάλο φιάσκο
  5. Κακώς κάτοικος της Άργους τα έβαλε με τον σύλλογο «Κηφισός» αφού ο σύλλογος είναι ανοικτός σε συζητήσεις και κάνει καλά την δουλειά του.
  6. Οι κάτοικοι της Άργους με την απόφαση του Δ.Σ θέλουν να κάνουν τον δρόμο τους  ιδιωτικό προς όφελός τους, και ότι δεν ενεργούν συλλογικά.
Τα σχόλια των Aoua, Δημήτρη, tom, αναφέρουν ότι:
  1. Να καταργηθούν οι μονοδορμήσεις
  2. Kάποιοι κάτοικοι θέλουν να κάνουν τις Αδάμες, Ψυχικό
  3. Αμφισβητείται πάλι το πλήθος των οχημάτων, και ο αριθμός των διαμαρτυρομένων κατοίκων.
  4. H περιοχή μας έχει μαγαζιά και καταστήματα στον παράδρομο και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ αυτά η θα πρέπει να μετακομίσουμε.
  5. Tο λεωφορείο από κάπου έπρεπε να περάσει.
Το σχόλιο του Thinkpositive
  1. Αναφέρει πολλά και θετικά σχόλια που ο gipan2 και οι σχολιαστές θα έπρεπε να διαβάσουν
Οι θέσεις μας
O gipan2 φέρεται ως Διαχειριστής σε blog στο pathfinder.gr και αν δεν είναι λαγός και βαλτός, λίγη αντικειμενικότητα στα γραφόμενά του δεν βλάπτει. Είναι σίγουρο ότι αυτός που τον πληροφορεί για τα γενόμενα στην περιοχή, τον πληροφορεί εσφαλμένα.
Αν ο κ. gipan2 πολιτικολογεί και είναι εναντίον του Δημάρχου κ. Χιωτάκη και της πλειοψηφίας,  ας μην κάνει αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας την δική μας διαμαρτυρία. Υπάρχουν πολλά άλλα θέματα με "Ζουμί" όπως αναφέρει. Εμείς νοιαζόμαστε για τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας. Η ιστορία της διαμαρτυρίας μας για το κυκλοφοριακό αναλύεται σε άλλο σημείο του Blog , εδώ θα απαντήσουμε στις συκοφαντίες και στρεβλώσεις του κ. gipan2.

Α. Ψευδή στοιχεία στην επιτροπή και στο Δ.Σ.

1. Οι μετρήσεις που αναφέρονται στην μελέτη του κυκλοφοριακού 2006 σελίδα 71, για 3 ώρες ( 7.15 – 8.15, 10.00-11.00, 15.10-16.10) κατέγραψαν στην διασταύρωση Ερμιόνης – Άργους 3.500 οχήματα η 4265 ΜΕΑ. Τι λέτε κ.gipan2 γι αυτό? Τι βγάζουν οι υπολογισμοί σας? Ποιός λοιπόν δίνει ψευδή στοιχεία στην επιτροπή?










2. Την διαμαρτυρία μας την υπέγραψαν 150 κάτοικοι και την καταθέσαμε στην επιτροπή κυκλοφοριακού. Οι υπογραφές των κατοίκων δεν είναι αρκετές? Μήπως πρέπει να σας επιδείξουμε και πιστοποιητικό ποινικού μητρώου?

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι οι ισχυρισμοί του συκοφάντη gipan2 για ψευδείς αναφορές στην επιτροπή και στο Δ.Σ καταρρέουν. Έχουμε όμως ένα ερώτημα. Γιατί ο gipan2 αλλοιώνει την αλήθεια των πραγματικών γεγονότων?
Ποιός η Ποίοι κρύβονται πίσω του?  Ποίοι τον κατευθύνουν με ασύστολα ψεύδη?

Β. Γράφετε στο Blog ότι κάτοικος της Άργους «επιτέθηκε» φραστικά στο σύλλογο. Πληροφορούμε τον gipan2 ότι ο κάτοικος δεν «επιτέθηκε» στον σύλλογο, αλλά κατέστησε τον σύλλογο υπεύθυνο, διότι ο σύλλογος:
  1. Ήταν μέλος της επιτροπής του κυκλοφοριακον συνεπώς ήξερε τι θα γίνει
  2. Έκανε πλήθος παρεμβάσεων/μετατροπών στην αρχική μελέτη. Αυτό υποστηρίζεται από πολλόυς ενδιαφερόμενους.
και εν μέρει υπεύθυνος διότι 

3.     Δεν επρότεινε διορθωτικές ενέργειες στα σημεία που η μελέτη «έμπαζε» όπως
-         εκτροπή Υπερτοπικής κίνησης εκτός οικισμού
-         επίλυση φόρτου οχημάτων Ερμιόνης-Άργους
-         Μονοδρομήσεις-Σημάνσεις
-         Παράδρομος Ε.Ο
-         Διάβαση Τροιζηνίας –Γιατί έχει το 1/5 της κίνησης της Ερμιόνης?

Οπως μας ενημέρωσαν, ο σύλλογος ήταν αυτός που επέμενε να γίνουν μονοδρομήσεις σε όλη την περιοχή, γεγονός που δεν είναι λειτουργικό όπως λέει η πλειονότητα των κατοίκων και που η αρχική μελέτη δεν είχε προτείνει. Πως λοιπόν να κινηθούμε συλλογικά όταν ο σύλλογος έχει άλλη άποψη για το θέμα και εκ του αποτελέσματος κυριολεκτικά «έθαψε» την Άργους έστω και άθελά του?.

Γ. Σχετικά με πολιτικά πρόσωπα, παρεμβάσεις, ιδιωτικές οδούς και άλλες Κατινίστικες αιτιολογίες .
Ανοησίες!, και Μπούρδες!.
Οι γείτονές μας θέλουν την ησυχία τους, το ίδιο θέλουμε και εμείς. Η κίνηση των οχημάτων θα έπρεπε να διαμοιρασθεί ισοδύναμα και όχι να περνάει ΜΟΝΟ από την Άργους. Οι μονοδρομήσεις αυτό πέτυχαν.
Κάτοικοι της οδού Δημητσάνας - κ.κ. Παπα..., Βαχ...., Σταυρ..... και άλλοι - με την βοήθεια του συλλόγου, έκαναν ΠΡΟΣΦΥΓΗ στην Περιφερειακή Δ/νση (Α.Π 28050/15947 15/7/2010) γιατί η οδός τους, όπως ισχυρίζονται, με την απόφαση 186/2010 έγινε λεωφόρος και έτσι μειώνεται η αξία των σπιτιών τους και ότι αναπνέουν καυσαέρια κλπ.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για την Άργους, η εμείς είμαστε μπαστάρδοι από άλλη μάνα και πατέρα? Όταν ξεκίνησαν οι μονοδρομήσεις, μετρήσαμε για 105λεπτά τα οχήματα στις οδούς Άργους, Τριπόλεως και Δημητσάνας που έχουν την ίδια κατεύθυνση. Δές τε τα  αποτελέσματα.
       Άργους                     Τριπόλεως               Δημητσάνας
27/4/2010                  119                                4                                  1
28/4/2010                  142                                6                                  2
29/4/2010                  128                                5                                  1         
Έτσι θεωρούν  οι γείτονές μας « την ισοδυναμία» μεταξύ των οδών. Τι ωραίος που είναι ο κόσμος μπαμπά!
Εσείς κ. gipan2 αυτό το θεωρείται φυσιολογικό και δίκαιο? Και σαν επιδόρπιο βάζουμε και την γραμμή 523 από πάνω. Έλεος!!! Τι άλλο θα μας συμβεί?

Για τους σχολιαστές Aoua, Δημήτρη, tom
Αγαπητέ γείτονα Δημήτρη, η λύση που προτείνεις ότι ‘αν δεν μας αρέσει να μετακομίσουμε στο Ψυχικό η κάπου αλλού’, είναι τουλάχιστον προβοκατόρικη.

Ο δρόμος μας όταν αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε στην περιοχή, δεν ήταν όπως τον κατάντησαν οι "προεστοί" της περιοχής μας. Ξέρετε τα οικόπεδά μας τα πληρώσαμε σχεδόν στην διπλάσια τιμή έναντι αυτών που ήταν κοντά στον παράδρομο Ε.Ο και στην Ερμιόνης.  
Πρίν 20ετίας πήραμε την απόφαση να έλθουμε στην κάποτε ωραία! αυτή περιοχή. Κτίσαμε τα σπίτια μας με κόπο και μόχθο. Αρκετοί από εμάς τα χρωστάμε ακόμα. Εδώ μεγαλώσαμε και σπουδάσαμε τα παιδιά μας. Και μας λές τώρα ότι αν δεν μας αρέσει να μετακομίσουμε κάπου αλλού!!! Τί λες ρ.!
Αγαπητέ γείτονα έχετε ακούσει την έκφραση «υπέρ βωμών και εστιών». Αυτό χαρακτηρίζει τα αισθήματά μας. Το τέλος αυτής της ιστορίας ανήκει στους «Αργείους» όπως μας ονομάζει ο gipan2. Αυτοί και μόνο αυτοί θα προδιαγράψουν το μέλον τους.

Οι καλοί!! γείτονές μας, προσβλέπουν μόνο στην ευκολία τους αφού δεν καταλαβαίνουν ότι με το να διασχίζουν την Άργους συμπαρασύρουν και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΥΠΕΡΤΟΠΚΚΗ κίνηση του παραδρόμου.

Δ. Τελευταία Νέα-Ενέργειες
Στις 22/10/2010 - με  προτροπή του κ. Δημάρχου στο Δ.Σ της 12/9/2010- καταθέσαμε ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ και ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ να γίνει ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ με δίκαια και επιστημονικά κρητήρια και κυρίως χωρίς τις παρεμβάσεις τρίτων.
Μετά την μελέτη θα γίνει διαβούλευση με αντιπροσωπεία των κατοίκων. Θα είμαστε εκεί. Επίσης μάθαμε ότι και στο γειτονικό φαρμακείο της οδού Ναυπλίου, και άλλοι γείτονες ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ να επανέλθουμε στην προτεραία κατάσταση.

Η αναθεώρηση και επανάληψη της μελέτης είναι πλέον και αίτημα του συλλόγου . Τον ευχαριστούμε!!!

1 σχόλιο:

  1. Αίσχος!!

    Ζώ στην περιοχή 30 χρόνια και δυστυχώς οι εμπειρίες μου δεν είναι οι καλύτερες.

    O gipan2 πρέπει να παίζει κάποιο πολιτικό ρόλο που δεν πρέπει να μας αφορά. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα του οίκου μας.

    Οι μονοδρομήσεις είναι χάλια. Υπάρχουν πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα.Για παράδειγμα για να βγείς από την Άργους στην διάβαση της Ερμιόνης, πρέπει να πάς στην Ποταμού και να πάρεις την Λακωνίας, η να πας στην Πελοποννήσου δεξιά στην Ναυπλίου, δεξιά στην Αιγίου και μετά αριστερά στην Λακωνίας.
    Φέξε μου και γλύστρησε.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ότι οι μονοδρομήσεις πρέπει να γίνουν όπως είμασταν παλιά. Γιατί τ' άλαξαν. Πήγαν για καλό και έκαναν κακό.

    Ο "Κηφισός" καλά θα κάνει να κοιτάει όλη την περιοχή εξ ίσου και να μην μεροληπτεί ανάλογα με τα μέλη του. Εχουμε παλιές εμπειρίες!!!
    Δεν είμαστε καινούργιοι.

    Με την αποχέτευση τι θα γίνει?

    Θα επανέλθουμε σχετικά.

    Ένας δυσαρεστημένος κάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή