Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ατύχημα στην Άργους με εμπλεκόμενο υποψ. Δημ. Σύμβουλο


Τα έχουμε πεί στον Δήμο προφορικώς και εγγράφως. "Κάντε κάτι με τις μονοδρομήσεις πρωτού θρηνήσουμε θύματα". Πότε άραγε θα μας ακούσουν?
Ζούμε στην εν λόγω διασταύρωση 15 χρόνια χωρίς πρόβλημα, και από τις μονοδρομήσεις και μετά μετράμε 5!! ατυχήματα.

Το Σάββατο 30/10 ώρα 15.30 έγινε σφορδή σύγκρουση 2 ΙΧ
 στην διαστάυρωση των νέων "Λεωφόρων " Άργους & Αιγίου ευτυχώς χωρίς θύματα. Τα ΙΧ σταμάτησαν λόγω της κολώνας και της μάνδρας.  Στο ένα ΙΧ οδηγός ήταν υποψήφιος δημ. σύμβουλος της σημερινής πλειοψηφίας.

Οι αρμόδιοι του Δήμου δεν καταλαβαίνουν ότι "κάτι συμβαίνει στην περιοχή"? Στο σημείο της κολώνας, 1 ώρα πριν την σύγκρουση έπαιζαν 4-5 γειτονόπουλα, που είχαν αποσυρθεί λόγω μεσημεριανού φαγητού. Φαντάζεσθε τι θα θρηνούσαμε!!

Για να μην σκοτωθούμε μπροστά στα σπίτια μας, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ στην περιοχή, να επανέλθουμε όπως είμασταν παλαιότερα, και όταν γίνει η νέα μελέτη!!!  βλέπουμε.

Εφιστούμε την προσοχή στους υπευθύνους ότι οι συνέπειες σε νέο τραυματικό η θανατηφόρο ατύχημα, θα είναι όχι μόνο ηθικές αλλά ενδεχομένως και ποινικές!!

Ένας αγανακτισμένος κάτοικος


2 σχόλια:

  1. Τα ατυχήματα μπορεί να είναι 5 αλλά επιπλέον μικροσυγκρούσεις υπάρχουν περισσότερες. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι τα συνεργεία ΄για τις πινακίδες του Δήμου περιορίζονται στο να αλλάζουν και να προσέχουν συγκεκριμένες πινακίδες ενώ υπάρχει, με την απαράδεκτη διαμορφωμένη κατάσταση, ελλειπής σήμανση . Θα πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι σε περίπτωση θανατηφόρου ή σοβαρού τραυματισμού όλα τα υπομνήματα που έχουμε κάνει αυτόματα θα τους καταδικάζουν σαν ηθικούς αυτουργούς ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους οτι την Τρίτη 2-11-2010 παραδώσαμε επιστολή στον Δήμο με θέμα το ατύχημα της 30/11 στην διασταύρωση Άργους & Αιγίου και γενικά για το κυκλοφοριακό, ζητώντας από τον κ. Δήμαρχο την ακύρωση των νέων Μονοδρομήσεων και επαναφορά στην προ Απριλίου κατάσταση μέχρι να γίνει η νέα Μελέτη.

    Αντίγραφα της επιστολής με φωτογραφίες εδώθησαν και στους κ.κ Βάρδα και Καρακατσάνη, Πρόεδρο κυκλοφοριακού και τεχν. Δ/ντή αντίστοιχα.

    Λόγω απουσίας του κ. Δημάρχου την επιστολή και τα τεκμήρια του ατυχήματος - πινακίδες κτλ - παραδώθηκαν στον μέλος του Δ.Σ κ. Κωνσταντακόπουλο στον οποίο εξηγήσαμε και προφορικά το συμβάν.

    Πιστεύουμε να μεριμνήσουν πρωτού θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή