Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δήμος & Τοπικός Σύλλογος Αδαμών

Από τον αναγνώστη μας " Energos Politis " λάβαμε το παρακάτω θέμα και το δημοσιεύουμε στο Blog μας χωρίς περικοπές.

Αγαπητό Blog,
Θα ήθελα να δημοσιεύσεις το παρακάτω κείμενο χωρίς περικοπές,  που πιστεύω ότι εκφράζει τα παράπονα πολλών κατοίκων της περιοχής.

Δήμος & Τοπικός Σύλλογος
Καλώς η κακώς δύο είναι οι δημόσιοι παράγοντες που εκπροσωπούν στην πολιτεία την περιοχή μας. Ο ένας είναι ο Δήμος και ο άλλος είναι ο τοπικός σύλλογος «Κηφισός». Ο τοπικός σύλλογος κάνει βέβαια ότι μπορεί αλλά εκ του αποτελέσματος
φαίνεται ότι δεν είναι πλέον αρκετός. Αν πάτε στο site www.kifissos.org.gr στην ετικέττα «Σημαντικά θέματα» θα καταλάβετε τι εννοώ και αν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι.

Ο Δήμος τα ίδια και χειρότερα. Τι να πεί κανείς ? Κρίμα τα τέλη και τους φόρους που πληρώνουμε. Μην το λησμονείτε τώρα στις εκλογές. Είναι η μόνη μας ευκαιρία.
Δείξτε τους ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ κριτήριο είναι ΤΑ ΕΡΓΑ που έκαναν για μας. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Γράφετε σε γειτονικό Blog ότι ο σημερινός Δήμαρχος έφερε τις εμπορικές επιχειρήσεις στον Δυτικό παράδρομο. Ο σύλλογος το αποδέχεται η όχι?
Αν το αποδέχεται θα έπρεπε  στο πανυγήρι του Άι-Γιάννη που είχαν μαζευτεί όλοι οι «προεστοί» και αρκετοί κάτοικοι να διαμαρτυρηθεί έντονα, και όχι να μοιράζουμε “σουβλάκια”.

Αναφέρω μερικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας
  1. Υποδομές – Σχολεία, παιδικοί σταθμοί, χώροι άθλησης, αποχέτευση
  2. Εμπορικά και καταστήματα παραδρόμου. Τι γίνετε με αυτά? Θα το κάνουμε Ερμού?
  3. Κυκλοφοριακό. Από τον Απρίλιο και μετά που έγιναν οι μονοδρομήσεις, όλοι οι κάτοικοι στις Αδάμες είναι παραβάτες. Τι εξυπηρετούν οι σημερινές μονοδρομήσεις? Γιατί έβαλαν τους κάτοικους να σφάζονται μεταξύ τους ?
  4. Νέα διόδια σε Λυκόβρυση, Καλυφτάκη, Βαρυμπόμπη & Αγ. Στέφανο
  5. Καθαριότητα-Σκουπίδια περιοχής-Αδέσποτα σκυλιά
Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν έχει νόημα.

Αυτά τα θέματα δεν λύνονται από μόνα τους και ούτε με δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία. Θα πρέπει ΟΛΟΙ να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να γίνουμε πιό ενεργοί στα θέματα που μας απασχολούν.

Μην αφήνετε το μέλον μας στους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

Ένας κάτοικος των Αδαμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου