Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ

Από αναγνώστη μας, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση:

[ Στο Δ.Σ της Τετάρτης 9/3/2011 -7ο θέμα της Ημερ. Διάταξης- θα συζητηθεί η επικαιροποίηση της απόφασης-ψήφισμα του Δ.Σ της 6/10/2010 με θέμα τα πλευρικά διόδια στην περιοχή μας.
Στην συνάντηση θα παρευρεθούν και μέλη του συλλόγου "Κηφισός" και κατοίκων, που θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν την εναντίωση όλων των κατοίκων της περιοχής μας στα πλευρικά διόδια, και στην αναγκαιότητα κατασκευής της ανισόπεδου διάβασης στην προέκταση της Ιλισίων.
Ένας κάτοικος]


2 σχόλια:

  1. Κάτοικοι των Αδαμών,
    Προς ενημέρωσή σας, θα προσθέσω μερικά σχόλια για το παραπάνω θέμα. Το Δ.Σ του Δήμου στις 6 Οκτ. 2010, ομόφωνα αποφάσισε να αναντιωθεί στην επιβολή πλευρικών διοδίων στον Δήμο Κηφισιάς. Φαίνεται λοιπόν ότι το θέμα αυτό θα ξανασυζητηθεί την Τετάρτη 09/03/2010. Πιστεύουμε ότι ο διευρυμένος πλέον Δήμος Κηφισιάς θα τηρήσει την ίδια στάση για το παραπάνω θέμα. Η τυχόν επιβολή διοδίων στην Βαρυμπόμπη θα οδηγήσει ημερησίως δεκάδες χιλιάδες οχήματα που για την αποφυγή του τιμήματος θα περνάνε από τον παράδρομο της περιοχής μας. Τότε πλέον ο παράδρομος θα γίνει απρόσιτος για το σύνολο των κατοίκων. Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να είναι σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, γιατί τότε θα πρέπει να μετακομίσουμε. Πιστεύουμε στην ΑΜΕΣΗ συμπαράστασή σας. Μετά την συνάντηση του Δήμου, θα ενημερώσουμε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να προσθέσω μερικά σχόλια για την ανισόπεδο διάβαση της Ιλισίων.

    Η διάβαση αυτή εκκρεμή από το έτος 2004, όταν εν γνώσει του Δήμου συνεφωνήθει με το ΥΠΕΧΩΔΕ – Σουφλιάς & Ξανθόπουλος - λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, να διοχετευθεί η κίνηση προς Αθήνα μέσω της διάβασης της Ερμιόνης. Βέβαια ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Για επτά χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι λοιπόν καιρός να ζητήσουμε την ΕΝΑΡΞΗ του έργου αυτού, που μάλιστα είχε συμφωνηθεί να εξαιρεθεί από τα άλλα έργα. Το έργο αυτό είναι ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ έργο με την ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε και καλά θα κάνουν οι πολιτικοί μας να το εξαιρέσουν από την εμπλοκή του με τα υπόλοιπα έργα. Επειδή αρχίζει να παγιώνεται η κατάσταση αυτή θα ζητηθεί από το Δ.Σ
    να ενημερωθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ τι πρόκειται να γίνει. Μετά το Δ.Σ θα σας ενημερώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή