Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΕΙΣ & ΚΟΥΚΟΣ για τα ΝΕΑ διόδια

Από αναγνώστη μας, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση:

"ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ"
Δέκα πέντε (15)  «Αδαμιώτες» παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση
που έκανε η κίνηση «ΟΙ Πολίτες» της Ν. Ερυθραίας
για τα διόδια την Κυριακή 13/2.

Καλά, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει η εγκατάσταση ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ στην Βαρυμπόμπη?
Έχουμε εξηγήσει ότι τα διόδια θα φέρουν πάνω από 70-80 χιλιάδες οχήματα
στον παράδρομο των Αδαμών. Όταν αυτό συμβεί θα είναι πλέον ΑΡΓΑ και ως συνήθως θα κατηγορούμε ότι κάποιοι άλλοι φταίνε και οχι εμείς.

Από την Τετάρτη 9/2/2011 υπήρχαν ταμπέλες/ανακοινώσεις σε 16 σημεία (Γέφυρα Ερμιόνης, Άργους, Λακωνίας, Τριπόλεως, Εκκλησία, Λύκειο, Σχολείο, Γυθείου/Γράμμος, Φούρνος & Μίνι Μάρκετ). Η περιοχή μας αριθμεί περί τους 5.000 κάτοικους και παρουσιαστηκαν περί τα 30-35 άτομα εκ των οποίων οι 15 απο την περιοχή μας ποσοστό 3 τοις χιλίοις !!!!!

Δεν αγνοώ το δικαίωμα του καθ ενός μας να συμμετέχει η όχι σε μιά συγκέντρωση
αλλά η υπεράσπιση κυρίως των σπιτιών μας είναι ιερό καθήκον. Ας μας υποδείξουν άλλον τρόπο διαμαρτυρίας.

Για τους Αδαμιώτες το πρόβλημα είναι διπλό έναντι των άλλων κατοίκων. Δηλαδή και διόδια θα πληρώνουμε, και θα δεχθούμε την εισβολή χιλιάδων οχημάτων στην περιοχή μας –παράδρομος Ε.Ο. Και αυτό είναι το χειρότερο!!!!!

Οι άλλες συνοικίες δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Δηλαδή εμείς δεν θα περάσουμε από την Ν. Ερυθραία για να πάμε στην Αθήνα. Οι περιοχές Ν.Ερυθραία, Εκάλη, Β.Α.Κηφισιά, Δροσιά, Σταμάτα, Ροδόπολις, Αγ.Στέφανος, Άνοιξη κτλ για να αποφύγουν τα διόδια της Βαρυμπόμπης θα περάσουν από τον παράδρομο, Αυτό σημαίνει δεκάδες χιλιάδες ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ. 

Στην συγκέντρωση παρευρέθη ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Βασ. Βάρσος που εξέφρασε την αμέριστο συμπαράστασή του στο θέμα των διοδίων και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Έλαμψαν με την απουσία τους η Δημοτική αρχή και ΚΥΡΙΩΣ οι εκπρόσωποι του τοπικού Συλλόγου «Κηφισός», δηλαδή Πρόεδρος,  Αντιπρόεδρος & Μέλη.

Και εις ανώτερα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου